Dierenurntjes van Keruniek

Een huisdier is voor velen een geliefd en volwaardig familielid. Lief en leed worden jarenlang gedeeld. Het verlies van een huisdier brengt dan ook vaak een groot gemis teweeg.

Afscheid nemen en herinneren van een huisdier doet iedereen op zijn of haar eigen manier. De één kiest voor een grafje op een dierenbegraafplaats, de ander voor cremeren. Na het cremeren van uw overleden huisdier volgt dan nog de keuze voor de asbestemming. Verstrooien of toch liever een blijvende herinnering in de vorm van een urn?

Als u de as een plekje wilt geven in huis of op een begraafplaats, kunt u bij Keruniek aan het goede adres zijn voor een passend urntje.

Persoonlijke wensen kunnen na een oriënterend gesprek worden verwerkt in een mooi ontwerp. Het eindresultaat is altijd een uniek en volledig handgemaakt keramisch kunstwerkje. Het maken van een echt portret blijft moeilijk, maar goede foto's van uw huisdier kunnen wel helpen bij het treffen van het ras of een typerende houding. Heel veel is mogelijk, daarom is het altijd goed om eens langs te komen bij Keruniek en de wensen op tafel te leggen. Samen bedenken we dan vast iets moois!

  Keruniek   06 - 38436722

[Fotoalbum Dierenurntjes]